неделя, 7 септември 2014 г.

Сироп от черен бъз - бори рака и повишава имунната система на организма

                     Сироп от черен бъз-бори рака и повишава имунната система на организма

   Сиропът от черен бъз е един от най-ефикасните средства при борба с рака. Чела съм,че една жена успяла да победи рака на дебелото черво именно с тази напитка.
   Антиканцерогенното действие на сиропа от черен бъз е било добре познато от дълбока древност. Лечителя Петър Димков също много го препоръчвал на пациентите си като много полезно средство за борба с болестите.
   Ето рецептата:
   Черният бъз се измива добре и с метална вилица се отбират от дръжките. Плодчетата се нареждат в голям стъклен съд, после  се посипват със захар. Редуват се плод със захар, докато съдът се напълни догоре.
    Сместа се оставя да престои 3 седмици на тъмно място. После се прецежда през гъста марля, като се внимава плодчетата да не паднат в прецедения сироп и да предизвикат ферментация.
   Сиропът се съхранява в тъмни, стъклени шишета  на хладно. От него се пие по 1 с.л. преди всяко хранене.
   Аз лично съм  изпробвала  черен бъз пло


дчета засипани със захар, ред плод ред захар. И горещо Ви препоръчвам при болки в гърлото или най-малкия симптом за вирус или грип да се вземе по една супена лъжица от сместа. Невероятно, но дори децата бяха учудени как за един ден болките в гърлото им изчезват и оздравяват.
   Сега е сезонът на черния бъз побързайте да си направите сироп или тази смес. Така зимата няма да Ви плаши с болести и настинки.


Няма коментари:

Публикуване на коментар