петък, 1 август 2014 г.

Ритъмни смущения и сърдечни неврози / Атеросклероза,увреждания на миокарда и ритъмни смущения



  Ритъмни смущения  и сърдечни неврози


  1.В две чаени чаши вряща  вода се слага по една една чаена лъжичка от следните билки, ситно нарязани-дяволска уста, мента ,маточина, копър и дилянка. Запарката се оставя да кисне около 2 часа след което се прецежда. Пие се три пъти на ден по 1 кафена чашка 15 минути преди ядене в продължение на 3-4 месеца и след почивка от един месец лечението се повтаря.
  2.В две чаени чаши вряща вода се запарва по 1 чаена лъжичка от следните билки - дяволска уста, мента, маточина, пелин и глог. След като престои запарката се прецежда и се пие по една кафена чаша 3 пъти на ден 15 минути преди ядене.

                            
Атеросклероза, увреждане на миокарда и ритъмни смущения
  
    В две чаши чаени вряща вода слагаме 2 чаени лъжички бял имел и 2 чаени лъжички глог и по една чаена лъжичка дяволска уста и ружа. Вари се от 3-5 и се оставя да кисне12 часа след което се прецежда. Пие се по 1 кафена чаша 2 пъти дневно сутрин и вечер. Лечението продължава 3-4 месеца . Болният трябва да с ограничава от поемането на много течности, след почивка от 1 месец лечението се повтаря.

                                       
 Сърцебиене и сърдечна слабост

Миризлива лазаркиня, безсмъртниче, розмарин, лопен и коприва равни части се варят в 1 литър вода 5-10 минути. След като се утаи се прецежда и се пие по 1 кафена чаша сутрин, обед и вечер преди ядене.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар