събота, 21 юни 2014 г.

Котешка стъпка -лекува рак и много други болести

  КОТЕШКА СТЪПКА-ЛЕКУВА РАК И МНОГО ДРУГИ БОЛЕСТИ
   Котешката стъпка е наречена билката на  Левски , защото лекувал всякакви болести, когато бил свещенник. Успешно се прилага за лечение на рак и ракови образования.
   Билката е позната като черновръх или див босилек, наречена е котешка стъпка, защото цветчетата и наподобяват котешките лапички. Тя е широко разпространена в Стара планина, Средна гора и Родопите.
  Тази билка успокоява кръвното налягане, подобрява артериалната проходимост, пречиства бъбреците, лекува миоми и всички ракови образования,мастопатия, успешно влияе на  цистит, гастрит, паркинсон, всички кожни заболявания-екземи, кокоши тръни,повърхностни
рани и др. Билката котешка стъпка е много подходяща за диабетици.
 Правени са изследвания с котешка стъпка върху мишки болни от рак и са излекувани.Това показва,че това е лекарсвото за справяне с рака. Аз лично съм го чула от близка жена, че се е излекувала от миома ,след лечение с котешка стъпка. Тя лично си я брала от Стара планина в района на гр. Априлци. 
 КОТЕШКАТА СТЪПКА СПОРЕД МНОГО БИЛКАРИ И ЛЕКАРИ Е МНОГО ЦЕННА БИЛКА И ЛЕКУВА РАК.
ВНИМАНИЕ: Да не се приема от бременни, кърмачки,  малки деца и хора имащи проблем със сърцето.
РЕЦЕПТА:ЗАЛЕЙТЕ СУПЕНА ЛЪЖИЦА С 400 МЛ.ВРЯЩА ВОДА И 10 МИНУТИ ДА СЕ ЗАПАРИ. ПРЕЦЕЖДАТЕ И СЕ ПИЕ ПРЕДИ ЯДЕНЕ 3-4 ПЪТИ НА ДЕН.
Могат да се прилагат и лапи от билката за лечение на повърхностни рани и кожни проблеми.С
 Спиртен извлек: В един буркан се слагат пресни листа и цветове покрива се със спирт  и се оставя на тъмно в хладилник поне един месец. След това се прецежда и се пие по 3-4 капки на ден, разтворени в чаша вода. Вдига имунитета , лекува грип, паркинсон и други настинки. 

3 коментара: