сряда, 23 юли 2014 г.

Целебният ябълков сок-руши камъни бъбреците и жлъчката

                                   Целебният ябълков сок-руши камъни в бъбреците и жлъчката

   Скоро ще узреят ябълките. Точно тогава те са вай-целебни, а ябълковият сок-още повече. Страдащите от камъни в бъбреците и жлъчния мехур е необходимо да се използва сезона на ябълките и активното лечение. 
  Рецептата е следната: Три дни-никаква храна, само сок от ябълки. В 8 часа сутринта  - една  чаша, в 10 часа- 2 чаши сетне през 2 часа - по една чаша. Последната чаша - в 20 часа. Необходимо е да се отбележи, че ябълковият сок  непременно трябва да бъде пресен. 
  На 3-я ден в 8 часа сутринта се изпиват две чаши сок , след половин час  -  половин чаша зехтин и още 1 чаша ябълков сок, разреден наполовина с вода. 
  След час, два с урината ще започне отделянето на пясък и дребните камъни. Понякога се разтварят(урати, фосфати) и се отделят във вид на зеленикава течност. През този период е хубаво да полежите в топла вана. След няколко седмици можете да повторите процедурата. Ще видите, че се чувствате по-добре и по-здрави, ще забравите за болките в бъбреците, жлъчния мехур и черния дроб. Всичките тези органи като ,че ли ще се подмладят, ще започнат да функционират с пълна сила. Но това не означава , че веднага можете да започнете да ядете всичко(пържено, солено пикантно). 
  Умерената диета ще ви гарантира добро самочувствие и за в бъдеще.

Няма коментари:

Публикуване на коментар